Marianne Harjula

Marianne

Marianne on kotoisin pohjanmaalta, Laihialta.

Nuoruus

Nuoruuden Marianne vietti karate ja Hokutoryu – Ju-jutsu saleilla Vaasassa sekä osallistui mm. vapaaehtoisen maanpuolustuksen eri koulutuksiin.

Lukion jälkeen hän suoritti varusmiespalveluksen Vaasan rannikkopatteristossa, kotiutuen reseriin kersanttina.

Koulutus

Koulutukseltaan Marianne on Palvelujen tuottamisen ja johtamisen restonomi, Turun ammattikorkeakoulusta.

Opintojen jälkeen hän asui Israelissa ja palattuaan Suomeen hän voitti historian ensimmäisen ja ainoaksi jääneen Miss Miljoona – kilpailun vuonna 2001. Kilpailusta hän voitti itselleen palkaksi miljoona markkaa. Missivuoden Marianne asui Tuurissa, tehden pr – ja juontokeikkoja ympäri Suomen eri tapahtumissa.

Yrittäjyys

Yrittäjäelämä starttasi heti missivuoden päätyttyä vuonna 2002, jonka jälkeen Marianne on keikkaillut ja kouluttanut aktiivisesti ympäri Suomen.

Odotusaikana vuonna 2008 Marianne kouluttautui myös meikkitaiteilijaksi ja myöhemmin samana vuonna syntyi perheeseen tytär.

Marianne on asunut perheineen välillä myös Kuwaitissa vuosina 2010-2011. Mariannen sydäntä lähellä ovat matkailu, liikunta sekä yhdessäolo perheen ja ystävien kanssa.

Tällä hetkellä Marianne toimii junioreiden vastuuvalmentajana Hokutoryu Ju-jutsu Espoo ry:ssä ja kouluttaa muiden töiden ohessa myös Selfdefence Finland – konseptin turvallisuus -ja itsepuolustuskoulutuksia yrityksille ja yhteisöille ympäri Suomen. Mariannella on Hokutoryu Ju-jutsussa 1 Dan musta vyö.

Camp Harjula

Vuonna 2019 rakentuu ensimmäinen omakotitalo, josta Marianne kuvaa Camp Harjula -vlogia. Vlogin tarkoituksena on antaa inspiraatiota ja vinkkejä ensirakentajille ja remontoinnista kiinnostuneille.

Mariannen motto elämään on: Asenne ratkaisee ja hymy jonka annat, palaa aina luoksesi.