Marianne Harjula

Referenssit

"Marianne valmistautuu tapahtumaan kuin tapahtumaan erittäin hyvin, ja todella panostaa tapahtuman ja asiakkaan taustatyöhön. Hän nostaa tunnelman kattoon hymyllään ja ammattitaidollaan, vieden tapahtuman toiselle tasolle energiallaan ja kokemuksellaan. Marianne osaa upeasti eläytyä, ja on erittäin luotettava yhteistyökumppani."
Evento Awards 2019
Kilpailun äänestäjien kommentteja
"Marianne Harjula on juontanut rahapeliyhtiö Fintoton ja Suomen Hippoksen tapahtumia jo usean vuoden ajan. Yhteistyö alkoi tilaisuudesta, jossa esittelimme laukkaurheilua Fintoton uutena pelikohteena. Hyvä valmistautuminen heijastui varmana ja luontevana esiintymisenä. Marianne loi tilaisuuteen iloisen ja rennon, mutta samalla arvokkaan tunnelman. Huippujockey Kirsty Milczarekin haastattelu sujui sujuvalla englannin kielellä.

Marianne on tuttu esiintyjä tilaisuuksissamme. Hän on juontanut muassa Ravigaalan, suurkilpailujen lehdistötilaisuuksia, haastatellut ravivalmentajia ja -ohjastajia sekä toiminut matkaemäntänä Mahdollisuuksien Hevonen –tapahtumassa, jossa hevosalaa tehtiin tunnetuksi poliitikkojen ja päättäjien parissa eri talleilla. Voin lämpimästi suositella Marianne Harjulaa vaativiin juontotehtäviin."
Leena Mäenpää-Wirtz
Viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja, Suomen Hippos ja Fintoto Oy
"Olemme käyttäneet Marianne Harjulaa messujuontajana vuosittain jo vuodesta 2005 lähtien monissa messutapahtumissamme, kuten: Matka-, Caravan-, GoExpo-, SkiExpo-, Moottoripyörä-, Kuljetus & Logistiikka- , Lapsimessut-, Metsämessut-, Bisnespäivät-, Auto & Korjaamo- ja Puutarhamessuilla.

Mariannen kanssa on ollut hyvin helppo ja mukava tehdä töitä. Hän on erittäin oma-aloitteinen ja ammattitaitoinen juontaja. Hän hoitaa työnsä perusteellisesti ja asiallisesti sekä tekee taustatyöt huolellisesti. Marianne tuntuu olevan aina iloisella mielellä ja huumorintajua löytyy. Suosittelen häntä lämpimästi vastaaviin tehtäviin."
Rilla Engblom
Näyttelyryhmäpäällikkö, Suomen Messut
"Olen tehnyt vuosien varrella Mariannen kanssa yhteistyötä kymmenissä tapahtumissa sekä kollegana että ostajana. Molemmissa tapauksissa suurimman vaikutuksen minuun on tehnyt asennoituminen annettuihin tehtäviin sekä poikkeuksellisen voimakas työmoraali. Oli kyseessä viihteellinen illanvietto tai asiapitoinen myyntitapahtuma, Marianne Harjula on varma valinta. Suosittelen!"
Marko Äijälä
Suomen Tapahtumatuotanto Oy
"Marianne Harjula toimi ansiokkaasti Bisnespäivien juontajana Helsingin Messukeskuksessa. Hän loi tapahtumaan innostuneen tunnelman. Juonnot olivat ammattitaitoisia, ja ne nostivat sekä aiheesta että puhujasta olennaiset piirteet esille.

Lisäksi Marianne johti erinomaisesti neljän asiantuntijan paneelikeskustelun. Marianne on innostava ja asiantunteva juontaja sekä yleisön että puhujan kannalta."
Marjut Nieminen
Kulttuurivalmentaja, International Skills
"Marianne Harjula on juontanut kaksi kertaa Varsinais-Suomen Urheilugaalan. Urheilullisena ja reippaan iloisena henkilönä hän on hoitanut tehtävän luontevasti ja rennosti, mutta silti gaalan luonteen ja tunnelman mukaisesti myös arvokkaasti. Hän on saanut gaalayleisöltä loistavaa palautetta.

Ammattitaitoisena juontajana hän on paneutunut tehtävään huolellisesti valmistautuen ja hänen kanssaan on ollut helppoa ja mukavaa toimia."
Jari Haapanen
Aluejohtaja, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry
Mariannen ammattitaitoon ja positiiviseen asenteeseen pääsin tutustumaan jo vuonna 2004, kun hän toimi valtakunnallisen mainoskampanjan, Suomen Nestlé Oy:n ”Maggi- halattavan hyvää” -tapahtumakiertueen keulakuvana ympäri Suomen. Mariannen asenne ja ilo työtä kohtaan näkyi ja kuului positiivisesti, jopa niin, että hän kiertueen teeman mukaisesti halasi tunnin aikana niin paljon ihmisiä, että pääsi suorituksellaan Guinnesin ennätysten kirjoihin.

Viimeisimpiä tapahtumia, joissa Marianne on toiminut juontajana mainittakoon mm. Kauppakeskus Karisman Baby Day – päivä Lahdessa ja K- Citymarketin syntymäpäivät kauppakeskus Jumbossa Vantaalla. Molemmissa tapahtumissa Marianne loi iloisen fiiliksen ja haastatteli luontevasti ja asianosaavasti henkilökuntaa, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita. Voin ilolla suositella Mariannea tapahtumiin, joka tarvitsee innostavan, ammattitaitoisen ja työtään rakastavan juontajan.
Tuomo Sirkka
Business Manager, Event Markkinointitoimisto Johdin
”Marianne on ammattilainen, jonka kanssa on aina ilo työskennellä. Hän heittäytyy kuin luonnostaan osaksi tapahtuman tunnelmaa luoden mielyttävän ilmapiirin niin esiintyjille kuin yleisölle. Suosittelen lämpimästi Marianne Harjulaa tilaisuutenne juontajaksi”
Pete Poskiparta
Mentalisti
Olen yritykseni Mallitoimisto Promodelin kautta saanut tehdä yhteistyötä Mariannen kanssa jo kohta 10 -vuoden ajan ja nähnyt hänen pitkäjänteisen, tunnollisen työnsä juontajana. Marianne on kehittynyt näiden vuosien aikana kokeneeksi ja varmaksi juontajaksi, joka pitää tilaisuusen kokonaisuuden luontevasti käsissään. Hän on useampana vuotena ollut juontamassa hyväntekeväisyystapahtumaa Gaala Lasten Hyväksi, joten myös hyväntekeväisyyden tekeminen on Mariannelle sydämen asia.
Jenni Ahola
Promodel Oy
"Marianne on ollut meillä m/s Baltic Princess aluksella Iskelmän puolesta ohjelmaemäntänä luomassa hyvää tunnelmaa ja ohjelmaa Iskelmän lähdöillä vuodesta 2009 lähtien. Marianne on loistava työssään. Hän luo iloa ympärilleen ja hän on luova persoona joka saa ihmiset mukaansa. Marianne on työssään myös hyvin täsmällinen ja omaa mitä erinomaisimmat sosiaaliset taidot erilaisten ihmisryhmien ja ihmisten kanssa. On ollut ja on ilo työskennellä tällaisen ammattilaisen kanssa."
Timo Nieminen
Risteilyisäntä Tallink | m/s Europa
"Marianne Harjula on ollut meillä Sellossa useissa tapahtumissamme juontajana. Hän taipuu moneen rooliin ja asenne on ammattimainen kaikissa tilanteissa. Hänen iloinen ja lämmin persoonansa valloittaa kaikki. Mariannesta onkin tämän myötä tullut vakio juontajamme, on kyse hyvinvointitapahtumasta, muotitapahtumasta tai hintakampanjasta. Häneltä saa myös hauskoja ja toimivia ideoita tapahtumiin. Suosittelen lämmöllä!"
Sanna Kouvalainen
Markkinointipäällikkö, Kauppakeskus Sello
Marianne Harjula tuo tapahtumaan iloa teräksisellä otteella. Marianne perehtyy yritykseen ja sen taustoihin ja ottaa haltuunsa tapahtuman ja kannattelee haasteellisiakin tilanteita ja vie sen omalta osaltaan toiselle tasolle. Ammattijuontaja ammattimaisella otteella, suosittelen lämpimästi.
Tua Backman
Yrittäjä / Bretelle
Marianne on ollut meillä Sokos Tampereella juontajana Kutsu Kauneuteen -tapahtumissa. Marianne on todellinen ammattilainen, innostunut sekä kaupallinen juontaja sekä tunnelman luoja. Mariannen vahvuus on myös kosmetiikan tuotealueen tuntemus, hän on pitänyt meillä myös kauneusiltoja. Hän toimii itse myös meikkikouluttajana sekä meikkitaiteilijana joten senkin osalta hänestä huokuu vahva ammattitaito kauneuden ja kosmetiikan tapahtumissa.

Hänen hyvä valmistautuminen ja sitoutuminen näkyy tekemisen ilossa ja hyvässä hengessä. Mariannen kanssa on todella helppo saada asiat sujumaan ja sovittua vaivattomasti. Mariannen kanssa on ollut aina ilo työskennellä. Voin lämpimästi suositella häntä kaikenlaisiin tapahtumiin.
Suvi Manninen
Myyntipäällikkö, Pirkanmaan Osuuskauppa Sokos Tampere, Kauneus Emotion Ideapark & Lielahti
"Marianne on toiminut juontajana Expert Tukkutori –kiertueella kesinä 2009-2012 sekä Helsingin Messukeskuksessa järjestetyssä Expert Expossa lokakuun alussa vuosina 2009 - 2012. Lisäksi Marianne lupautui mainoskasvoksi Expertin printti- ja myymälämainontaan.

Yhteistyö Mariannen kanssa on sujunut erittäin hyvin; Marianne on ammattitaitoinen juontaja, jonka selkeät juonnot eivät katoa tapahtumahälinään. Marianne osaa mukautua erilaisten tapahtumien luonteen mukaisesti ja huomioi hienosti myös tapahtumien kaupallisuuden juontaessaan. Mariannen iloinen ja välitön persoonallisuus tuo luonnollisesti oman positiivisen lisänsä Expertin tapahtumiin."
Ville Honkanen
Markkinointijohtaja, Expert Asa Oy
Marianne on juontanut verkkokauppamme live-lähetyksiä ja olemme aina olleet tyytyväisiä yhteistyöhön ja lopputulokseen.

Marianne on energinen juontaja, joka sopeutuu luontevasti vaihteleviin tilanteisiin.
Johanna Louhi-Klemets
Business Controller, Dermoshop
"Marianne toimi osastollamme juontajana Okra maatalousnäyttelyssä 4 - 7.7.2012. Osastollamme esiteltiin Valtra ja Fendt traktoreita sekä niihin sopivia työlaitteita. Hänen tehtäviinsä kuului tuote-esittelijöiden haastattelut sekä työnäytösten juontaminen.

Tehtävässään Marianne suoriutui vähintään loistavasti ja loi omalta osaltaan rennon letkeän ilmapiirin osastollemme. Vaikutuksen allekirjoittaneeseen teki etenkin ammattitaito, jolla hän valmistautui tehtäviinsä opiskelemalla tuotteemme etukäteen. Näyttelyn lopussa Marianne yllätti meidät myös taidoillaan huutokaupan meklarina myymällä Collection tuotteemme loppuun. Kaiken kaikkiaan Mariannen kanssa oli erittäin miellyttävää tehdä yhteistyötä ja toivottavasti jatkamme sitä myös tulevaisuudessa."
Jarkko Hyyrönmäki
Markkinointipäällikkö, Agco Suomi Oy