Marianne Harjula

Ajankohtaisia luentoja

Haaveena omakotitalo? Vinkit ensirakentajille

Vinkit ensirakentajille – luennolla Marianne tuo omakohtaisten kokemusten myötä esiin käytännönläheisiä ja hyödyllisisä vinkkejä rakentamiseen ja remontointiin.

Marianne toimii talorakennusprojektin koordinaattorina ja häärii myös itse aktiivisesti tontilla. Luennolla hän antaa hyviä vinkkejä rakentamisen eri vaiheisiin ja siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon ja mihin erityisesti olisi hyvä keskittyä ja missä järjestyksessä taloa rakentaessa.

Esitykseen on mahdollista lisätä mukaan lyhyitä #campharjula videoita ajankohtaiseen aihealueeseen liittyen. Marianne on kuvannut talorakennusprojektinsa alusta loppuun vlogien muodossa kronologisessa järjestyksessä ja on ollut kysytty puhuja erilaisilla rakentamisen, remontoimisen – ja sisustamisen tapahtumissa, kuten messuilla ja asiakasilloissa.

Sinusta on moneksi, astu rohkeasti uusiin haasteisiin

Marianne on tarttunut elämänsä aikana moniin haasteisiin rohkeasti ja epäröimättä. Hän on elävä esimerkki yhdestä luentojensa teemasta “Sinusta on moneksi, astu rohkeasti uusiin haasteisiin”.

Mariannen värikäs historia armeijasta, opiskeluajoista, Miss Miljoona –kilpailun voitosta sekä elämästä eri kulttuurien keskellä niin Israelissa, kuin Kuwaitissakin pitävät sisällään monta omakohtaista tarinaa, joista ammentaa asennetta, rohkeutta ja inspiraatiota. Mariannen vuodet ulkomailla ovat avartaneet maailmankuvaa ja elämään asennoitumista. Elämä sodan ja uuden kulttuurin keskellä on opettanut suhtautumaan pelkoon ja valitsemaan sen sijasta rohkeuden.

Puhujana Marianne on avoin, innostava ja motivoiva. Elämässään hän painottaa asenteen merkitystä ja sen ympärille hän luennoillaan myös keskittyy. Marianne on äärimmäisen taitava esiintyjä ja kyky luoda vuorovaikutus yleisön välille on merkittävä.