Puhuja

Puhujana Marianne on avoin, innostava ja motivoiva. Elämässään hän painottaa asenteen merkitystä ja sen ympärille hän luennoillaan myös keskittyy. Marianne on äärimmäisen taitava esiintyjä ja kyky luoda vuorovaikutus yleisön välille on merkittävä.

Marianne on tarttunut elämänsä aikana moniin haasteisiin rohkeasti ja epäröimättä. Hän on elävä esimerkki yhdestä luentojensa teemasta “Sinusta on moneksi”. Mariannen värikäs historia armeijasta, opiskeluajoista, Miss Miljoona –kilpailun voitosta sekä elämästä eri kulttuurien keskellä niin Israelissa, kuin Kuwaitissakin pitävät sisällään monta omakohtaista tarinaa, joista ammentaa asennetta, rohkeutta ja inspiraatiota. Mariannen vuodet ulkomailla ovat avartaneet maailmankuvaa ja elämään asennoitumista. Elämä sodan ja uuden kulttuurin keskellä on opettanut suhtautumaan pelkoon ja valitsemaan sen sijasta rohkeuden.

"Mikä yksi asia erottaa hyvän ja huonon päivän toisistaan? – Sinun asenteesi"- luennolla Marianne tuo esiin juuri asenteen, positiivisuuden sekä rohkeuden merkityksestä elämässä. Hänen ainutlaatuiset tarinansa maailmalta ja kokemukset töiden parista avaavat Mariannen luennon teemoja mukaansatempaavalla, mielenkiintoisella tavalla. Asiat kokee juuri siltä kantilta, kuinka ne itse näkee ja kuinka niihin asennoituu.

Puhuja Marianne Harjula