Itsepuolustuskoulutukset ja luennot

Turvallisuus on tunne, jonka me kaikki haluaisimme tuntea joka päivä, kaikkialla. Omaan, yhteisön tai yrityksen turvallisuuteen kannattaa kiinnittää huomiota ja kouluttautua parempiin turvallisuustaitoihin.

Marianne työskentelee tiiviissä yhteistyössä turvallisuuspalveluja kouluttavan Mynt Security Oy:n kanssa järjestäen itsepuolustuskoulutuksia ja luentoja ympäri Suomen. Koulutuksissa ja luennoilla annetaan käytännönläheisiä ohjeita siihen, miten omalla käytöksellä ja ennakoinnilla voi välttyä uhkatilanteista ja miten tulisi toimia, jos tällaiseen tilanteeseen joutuu. Myös yritysten ja yhteisöjen toimitilat otetaan koulutuksissa huomioon.

Itsepuolustustekniikkaharjoitukset kuuluvat oleellisena osana koulutuksiin ja jokaiselle osallistujalle annetaan apuja siihen, miten eri tilanteissa, erikokoisille vastustajille sopivat tekniikat toimivat.

Myös naiset ja naisryhmät ovat lämpimästi tervetulleita koulutuksiin. Mariannella on pitkä historia itsepuolustuslajeista ja hän toimii tällä hetkellä Hokutoryu Ju-jutsu Espoo Ry:n valmentajana.

Peruskoulutuksen sisältö pitää sisällään mm. seuraavia aihealueita:
Itsepuolustuksen perusteet
Lainsäädäntö / hätävarjelu
Uhkatilanteiden ennakointi / tilannetaju
Itsepuolustustekniikkaharjoitukset
Laillisten turvallisuusvälineiden hyödyntäminen

Itsepuolustusluennoilta saat tiiviissä paketissa paljon tärkeää tietoa, joka voi pelastaa sinut uhkaavasta tilanteesta.

Itsepuolustuskoulutukset ja luennot räätälöidään aina ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, toimialueena koko Suomi ja ne sopivat hyvin myös yritysten ja yhteisöjen tyky- ja virkistyspäiville sekä messujen ohjelmatarjontaan. Tapahtumiin on mahdollista tilata myös tekniikka.

Lupavapaa turvasumutin ja ensiapuvalmennukset.

Kurssitarjontaan on mahdollista tilata myös lupavapaan turvasumuttimen käyttökoulutus sekä ensiapuvalmennukset. Itsepuolustuskoulutukset räätälöidään aina ryhmän tarpeiden mukaisesti, toimialueena koko Suomi. Koulutukset sopivat hyvin myös yritysten ja yhteisöjen tyky- ja virkistyspäiville sekä messujen ohjelmatarjontaan. Tapahtumiin on mahdollista tilata myös tekniikka.

Ota askel kohti turvallisempaa elämää ja tutustu tarkemmin Selfdefence Finland -sisältöön linkistä: www.myntsecurity.fi/selfdefence
tai lähetä sähköpostia suoraan Mariannelle:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Selfdefencefinlandin ajankohtaisia uutisia pääset seuraamaan FB- ja Insta-sivuilta.

Kuvat: Ismo Jokinen