Marianne Harjula

Esiintymisvalmennus

Haluatko kehittyä esiintyjänä ja parantaa vuorovaikutustaitojasi?

Viestintä- ja esiintymistaidot ovat työelämässä merkittävä kilpailuetu.

Jännittääkö puheiden pitäminen tai kameroille esiintyminen? Miten äänen saa kestämään koko päivän ja mitä elekieleni ja ääneni minusta kertoo?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin paneudutaan käytännön harjoitusten avulla pitkän linjan media- ja esiintymisammattilaisten Ismo Jokisen ja Marianne Harjulan yhteisvalmennuksissa.

Koulutuksissa henkilöstön parhaat puolet nostetaan esiin ja annetaan avaimet luontevaan, oman persoonan mukaiseen esiintymiseen – videokuvasta sekä ryhmää yleisönä hyödyntäen.

Peruskoulutusten kestot vaihtelevat tarpeen mukaan ½ päivästä- 2 päivään. Koulutukset räätälöidään henkilöstön tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Luennot

Marianne ja Ismo luennoivat esiintymiseen- ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen liittyvistä aiheista. Yhdessä tämä tehokaksikko antaa käytännönläheisiä ja tärkeitä vinkkejä siihen, miten rakentaa itsestään rohkeamman ja taitavamman esiintyjän ja miten tulee valmistautua esiintymistilanteeseen, kuten puheen pitämiseen.

Luennoilla pääsee myös kuulemaan ja näkemään, miksi elekieleen, sosiaaliseen viestitään, pukeutumiseen, vuorovaikutustaitoihin ja omaan asenteeseensa kannattaa panostaa.

Kouluttajat

Ismo Jokinen on toiminut media- ja esiintymisvalmentajana jo yli 20 vuotta ja hän on kouluttanut mm. poliitikkoja, yritysjohtajia ja eri alan toimijoita ja henkilöstä vuosien saatossa menestyksekkäästi.

Marianne Harjula on toiminut yli 20 vuotta media- ja tapahtuma-alalla käytännön töissä. Mariannen vuosien kokemus tapahtumista, televisiosta, juonto- ja haastattelutilanteista sekä lukuisista suorista lähetyksistä tuo valmennukseen uutta näkökulmaa juuri tapahtumien ja live-tilanteiden kantilta.

Marianne ja Ismo ovat työskennelleet yhdessä ensimmäisen kerran vuonna 2005, kun he toimittivat ja juonsivat MTV3 kanavalla suoraa tv- lähetystä vuoden verran, jokaisena arkipäivänä. Tämä vuosi hioi parivaljakon luontevaan yhteistyöhön ja se näkyy ja kuuluu kouluttajien dynamiikassa ja yhteisessä tekemisessä.